lördag 19 maj 2012

Grattis till nya hemmet!

Idag så flyttar min vän till en ny bostad och jag tänkte ge henne detta kort. Det är som ni förstår ett Grattis till nya hemmet-kort!


Jag är ju så förtjust i 15x15 cm, när det kommer till kort och jag gjorde självklart ett nu med. Fast framsidan är lite annorlunda. Halva sidan är vikt och på mitten sitter det en bild som framifrån döljer hälsningen på insidan. Grunden är ljus gult cardstock och jag blev så fast vid blompappret att jag försökte hitta något som skulle passa och det gjorde det lila pappret. Jag ville också ha något som bröt av lite i färgerna och blev glad när jag hittade ett beige krakelerat papper. Det använde jag även på insidan.


Alla kanterna på papprena är färgade med brun stämpel färg och jag använde även ett 5 mm brunt tygband för att det skulle matcha lite. Magnolia stämpeln är färglagd med Distress Ink färg och en pensel. Svirveln är en Die från Sizzix. Grattis stämpeln kommer från PhunnyFace och är embossad med färgen Koppar. Som avslutning brilljanter i hörnen och på svirveln.

1 kommentar:

  1. Haha, skulle göra inbjudningarna till hemliga festen och fastnade också för blompappret. Såå fin (kommer i bloggen längre fram )

    SvaraRadera